VESTI

Počinjemo sa radom 2020

Poštovani roditelji, početak nove Karate školske godine je zakazan za 16. septembar 2020. Treninzi će se održavati u terminima: utorak i petak od 19-20 časova (početnici), utorak, sreda i petak od 20-21 čas (stariji pojasevi).
Read More

Počinjemo sa radom

U utorak, 04. septembra počinjemo treninge u našoj sali!    Počinje i jedno novo malo poglavlje, sa nekim novim početnicima vec od 4 godine. Čekamo vas!  
Read More

Prvenstvo Srbije

Aleksandar Šestakov bronzani na prvenstvu Srbije! Višemesečni plan koji sprovode treneri Sasa Stevanović i Slobodan Mladenović pokazao je da su na dobrom putu ka glavnom cilju, a to je Evropsko Prvenstvo u Novom Sadu sredinom maja.
Read More

Prvenstvo Beograda

U nedelju, 11.03. održano je prvenstvo Beograda za mlađe uzraste. Stefan Soldatović je osvojio zlatnu medalju, pobedivši 4 meča bez izgubljenog poena, dok je Danilo Mitrović morao da se zadovolji srebrnom medaljom. Naši klinci vredno nastavljaju da treniraju za predstojeće izazove.  
Read More

Arena Kup

Karate klub K1 nastupio je danas na Arena Kupu održanom u Beogradu sa šest takmičara. Postignuti su sledeći rezultati: I mesto Ana Carević, 2005 god. -50kg Zvezdana Pervulov, 2004 god. -39kg II mesto Vukan Bulajić, 2004 god. -55kg Vukašin Mitrović, kadeti -70kg III mesto Stefan Soldatović, 2005 god. +52kg Danilo Mitrović, 2007 god. +45kg Takmičare su predvodili treneri Saša Stevanović i Aleksandar Šestakov.
Read More
Facebook
Facebook